Koduleht ajutiselt suletud

Kodulehe avamiseks palun võtke ühendust Elitec’i klienditoega või saatke meile kiri

• telefon: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Web site is temporarily not available

To activate website please contact the Elitec costomer service or send us a message

• phone: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Login
Retsepte
Oled ostnud Saaremaa Kadakasiirupi, kuid ei tea, mida sellega peale hakata?
 
Siin jagame mõned soovitused, kuidas siirupit toidutegemisel kasutada saab.


MÖNUSALT VÜRTSIKAS PASTA- VÕI GRILLKASTE 2-le
Koguseid võib muuta vastavalt maitsele.

Vaja läheb:
  • 3 suuremat tomatit
  • 1/2 või 1/4 tšillikauna
  • 1 sibul
  • 1 väiksem jalopeno kaun
  • 1 suur porgand
  • maitse järgi või 3 tl Saaremaa Kadakasiirupit (originaal)
  • soovi korral küüsaluku
  • paar tl soola
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Et porgand kiiremini pehmeneks, lõika sellest koorijaga õhukesed ribad.
Kuumuta vees porgand ja tomat, lisa sibul, tšilli ja jalopeno.
Kuumuta, kuni kõik koostisosad on pehmed, maitsesta kadakasiirupi ja soolaga.
Kaste prae läbi pastaga või lisa grillitud toidule. Võid ka püreestada
SEAPRAAD



HEAD ISU!